суботу, 23 вересня 2017 р.

Районний семінар вчителів музичного мистецтва

     22 вересня на базі Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар вчителів музичного мистецтва. Педагогам району було запропоновано переглянути майстер-клас вчителя Мозгової Лариси Володимирівни. Тема майстер класу "Розвиток творчої активності учнів на уроках музичного мистецтва в рамках нових Державних стандартів". Було показано основні форми роботи на уроці з учнями першого класу: музичне вітання, слухання музичного твору, виконання пісні. розучування нової пісні, музично-ритмічні рухи, ігрова діяльність. 
 

    Мета майстер-класу: ознайомлення колег з власним досвідом,  прийомами та підходами до викладання музичного мистецтва в початкових класах;
спонукання педагогів до активізації пошукової, творчої діяльності,  до вдосконалення власних педагогічних підходів, формування індивідуального педагогічного стилю.
    На семінарі було розглянуто такі питання:
1.Організація методичної роботи в рамках компетентнісного підходу викладання музичного мистецтва. Методист РМК Галата І.П.
2.Круглий стіл “Я роблю так…”
     Вчителі музичного мистецтва району ділилися власним досвідом, надбаннями, методами задля вдосконалення форм  роботи з початківцями. Висловлювали думки та ідеї щодо нових Державних стандартів.
3.Підготовка учнів до творчих та вокальних конкурсів.





Немає коментарів:

Дописати коментар